Новини
В ННІ економіки і права активно впроваджують елементи дуальної освіти для здобувачів
#ННІ економіки і права #дуальна освіта Про перспективи отримання роботи під час навчання в університеті йшла мова під час зустрічі студентів
Майбутні правники ЧНУ відзначили Міжнародний день інтелектуальної власності
У межах Міжнародного дня інтелектуальної власності, який відзначають 26 квітня, для студентів магістрів та бакалаврів спеціальності 081 «Право» Черкаського національного
Студенти-юристи взяли участь в інтерактивному парламентському онлайн-уроці
Студенти-юристи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького долучилися до весняної сесії онлайн-заходів з основ парламентаризму та демократії Освітнього Центру Верховної
Екскурсія по м. Черкаси
Екскурсію містом Черкаси для здобувачів вищої освіти провела почесний доцент кафедри Туризму і готельно-ресторанної справи, заслужений фахівець в сфері екскурсійної
Майбутні юристи ЧНУ провели просвітницьку лекцію для школярів
В межах ОПП “Право” першого (бакалаврського) рівня та “Приватне право та інтелектуальна власність” другого (магістерського) рівня з підготовки фахівців-юристів, наші
Майбутні правники відвідали Черкаський окружний адміністративний суд
З метою підвищення якості знань з адміністративного судочинства, вдосконалення практичної складової навчального процесу майбутні правники разом із професоркою кафедри державно-правових
Гостьову лекцію з дисципліни SMART
Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи під час навчального процесу намагається поєднати теорію і практику, щоб здобувачі вищої освіти мали можливість
Відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри державно-правових дисциплін
27 березня 2024 р. за участі викладачів кафедри державно-правових дисциплін, доцентів Геннадія Волошкевича й Інни Лубко та запрошеної гості –
«Туризм в Україні: виклики та відновлення»- Міжкафедральний науково-практичний семінар
Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та кафедра технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи