Гурток Ресторанної справи
11 Грудня, 2023 Категорії: Наукові гуртки, Новини
Нещодавно учасники науково-практичного гуртка Ресторанної справи приємно здивували першокурсників, які під час навчальної практики «Вступ до фаху» завітали до навчальної лабораторії. Керівник гуртка старший викладач Босецька Надія Георгіівна з групою студентів 1 курсу приготувала для своїх однокурсників смачні булочки і рогалики. Завершенням стала дегустація приготовлених виробів з ароматним гарячим чаєм та полуничним варенням. Особливим місцем для майбутніх фахівців з ресторанної справи є кухня, де відбуваються технологічні процеси і де можна проявити свою фантазію та втілити її у приготування страв і виробів. Студенти отримали багато корисної і цікавої інформації про лабораторію і свою майбутню професію