Засідання кулінарного гуртка
15 Березня, 2024 Категорії: Наукові гуртки, Новини, Студентське життя
Студенти спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» взяли участь у засіданні кулінарного гуртка, керівником якого є старший викладач Надія Босецька . Темою цьго засідання була Масниця, яку святкують українці за тиждень перед Великим постом. Свято Масниця відоме, як одне з найбільш веселих старословʼянських свят, яке часто у народі називають Колодій, Сиропуст- символ приходу світла, весняної енергії та сил. Ознайомилися з з українськими традиціями святкування Масниці та стравами, які готували під час святкування. Млинці та вареники з картоплею, сиром та вишнями , приготовлені студентами, прийшлися всім до вподоби.