«Виробнича фахова практика»
Щорічно студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького проходять практику у готельних і ресторанних закладах Черкас. Так, 21.05.2024 року студенти третього курсу захистили звіти про виробничу фахову практику у закладах ресторанного господарства. Керувала практикою старший викладач Надія Босецька. Метою практики було поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення з діяльністю ресторанів. Цьогоріч це були: ресторан «Флагман», готельно-ресторанний комплекс «Арагві», ресторан «Пампушка», епресо-бар «Чашка», кафе «Sushi Michi», лаунж-бар « TOOMAN», кав’ярня « KAF», ресторан « Mr.Grill», кафе –бістро «Гриль», ресторан «Соборний» та інші
На практиці студенти ознайомилися з технологічними процесами виробництва та обслуговування, сучасним устаткуванням, організацією проведення бенкетів, постачанням, охороною праці та екологічною політикою на підприємстві.
Під час захисту практики студенти представили свої звіти, змістовно відповідали на питання, ділилися досвідом з виконання практичних завдань.
Ця практика допоможе майбутнім фахівцям стати кваліфікованими і конкурентоспроможними професіоналами.