Лабораторне заняття з дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства”
17 Жовтня, 2024 Категорії: Новини, Студентське життя

Студенти спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” вивчають дисципліну “Технологія продукції ресторанного господарства” і під час лабораторних занять закріплюють теоретичні знання та набувають практичних навичок.
17 жовтня студенти групи ГРС-23 разом з викладачем Надією Босецькою відпрацювали лабораторне заняття з приготування страв з мʼясної січеної і котлетної маси: фрикадельки у грибному соусі, котлети, люля-кебаб, ковбаски львівські, мʼясні гнізда з грибами та помідорами.
Мистецтво приготування їжі вимагає основних знань з технології та певних навичок, які студенти здобувають в навчальному процесі.


