Готуємо до новорічного столу!
23 грудня, напередодні Різдвяних і Новорічних свят старший викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Надія Босецька провела чергове засідання кулінарного гуртка« Кулінарне мистецтво і здорове харчування» зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Студенти мали можливість створити справжню новорічну магію на кухні. Разом обговорили традиційне Різдвяне та Новорічне меню, а потім готували святкові страви, десерти та напої, які чудово доповнять атмосферу прийдешнього року. Студенти ділилися улюбленими рецептами, розповідали цікаві історії про традиції своїх рідних, експериментували зі смаками та прикрашали страви. А керівник гуртка Надія Босецька запропонувала нові страви, актуальні до Нового 2025 року!
Атмосфера була теплою і святковою: наближення свята, спілкування та щирі посмішки створили чудовий настрій у всіх присутніх. Є надія, що ці кулінарні шедеври стануть частиною святкового столу кожного учасника гуртка.