Ільченко (Орінко) Ольга Сергіївна
Заступник начальника відділу бронювання мережі готелів Reikartz Hotel Group. Випускниця 2017 р., спеціальність 242 «Туризм». Протягом 2018-2021 років працювала фахівцем відділу бронювання / менеджером по роботі з клієнтами мережі готелів Reikartz Hotel Group. З 2021 року обіймає посаду заступника начальника відділу бронювання мережі готелів Reikartz Hotel Group
«Професіонали, які ділилися з нами своїми знаннями протягом років навчання, сформували в моєму професійному становленні міцний фундамент для подальшого розвитку у готельній індустрії»
Сиротенко Андрій Миколайович
Банкетний менеджер у готельно-ресторанному комплексі Riverwood. Випускник 2016 р., спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа. Основні етапи трудової кар’єри: • Ресторан "Соборний" м.Черкаси - офіціант • Мережа Reikartz Hotel Group м.Черкаси/м.Київ кафе "Стумарі", паб "Zivot`a`Pivo" - офіціант, старший офіціант, адміністратор. • Ресторан "Belong Restaurant & Lounge" Дубай - старший офіціант. • Клуб заміського відпочинку "Riverwood Relax Park" с.Мошни - менеджер з адміністративної діяльності, банкетний менеджер.
«Працювати почав ще у студентські роки. Знання та досвід, які викладачі кафедри з радістю передавали і передають наступним поколінням, стали в пригоді майже одразу. Навіть проєктування, яке ми гадали, ніколи в житті нам не знадобиться, зараз невід'ємна частина моєї професії. Досі пам'ятаю пари, коли викладачі ділилися досвідом і спогадами, відповідали на питання «як було?….» Тож, я дуже вдячний викладачам кафедри за базу знань, яку отримав за роки навчання».
Помаз Анастасія Сергіївна
Співвласниця кафе в Лос Анджелесі. Випускниця 2012 р., спеціальність 242 «Туризм». 2012-2015 р. - менеджер, зуступинк керівника в «Соната» ( туроператор і мережа туристичних агентств по Україні). Розробила власний маршрут «Екотуризм в Україні». 2015-2018 рр. - підприємницька діяльність в роздрібній торгівлі. З 2018 р. співвласниця кав’ярні «Insomnia Cafe» в Лос Анджелесі.
«Велика вдячність викладачам за знання і увагу до нас. Яскраві враження залишились від студентського життя. Особливо пам’ятною була участь у Міжднародній конференції в Польщі (університет Марії Кюрі-Склодовської у Любліні). Під час практики у туристичній агенціі мала нагоду поїхати у рекламний тур до Туреччини. Була учасницею програми «Work and Travel USA». Під час навчання я отримала знання, розширила свій світогляд, придбала нових друзів і знайомих. Пишаюсь тим, що навчалась Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького».
Больбот Аліна Сергіївна
Генеральний менеджер готелю Парку заміського відпочинку «Riverwood». Працювала Supervisor у готелі Four Points by Sheraton (Marriot International), Канада. Випускниця 2013 р., спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Працювати за спеціальністю почала одразу після закінчення навчання в університеті. З 2013 по 2016 –адміністратор рецепції, а у 2016-2017 роках старший адміністратор готелю «Апельсин» (нині «Cherkasy Palace»). У 2017 році обійняла посаду вже менеджера готельно-ресторанного комплексу «Апельсин». У 2020 році стала генеральним менеджером готелю Парку заміського відпочинку «Riverwood».
«Навчання на спеціальності Готельно-ресторанна справа дало мені розуміння того, чим дійсно являється готельний бізнес, дозволило заглибитися у те, що я дійсно люблю.
Второва Тетяна Володимирівна
Менеджер готелю Парку заміського відпочинку «Riverwood» Випускниця 2015 р., спеціальність 242 «Туризм». Етапи карʼєри: Протягом 2015-2020 років працювала менеджером в туристичній агенції «Агенція горящих путівок» ФОП Драгомир Г. Г. (2015-2020) У 2020-2021 роках – адміністратор / менеджер групових бронювань готелю «Апельсин» (нині «Cherkasy Palace»). Паралельно тревел-експерт в туристичній компанії Sunday travel ФОП Герасименко Н.В. З 2021 року – черговий адміністратор, а з серпня 2022 року менеджер адміністративної діяльності готелю Парку заміського відпочинку «Riverwood».
Ситник Аліна Юріївна
Керуюча кафе «Чашка». Випускниця освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (2019 р.) та освітнього ступеня «магістр» спеціальності 242 «Туризм» (2020 р.). Ще в студентські роки почала свою професійну кар'єру з офіціанта ресторану «Буба». У 2016 році вже обіймала посаду адміністратора, а 201-2021 роках – старшого адміністратора ресторану «Буба». З 2022 року – керуюча кафе «Чашка».
«Виберіть собі роботу до душі і вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті» - звучить шаблонно, проте правдиво та цілком відгукується в мені. Наш університет заклав першу та найважливішу цеглинку в фундамент мого становлення у сфері ресторанного господарства. Відкрив двері до базових знань галузі, допоміг реалізуватись як лідер колективу, навчив мати власну думку та спрямовувати амбіції в потрібне русло. Студентські роки - самобутній час, котрий завжди буде викликати купу добрих спогадів і посмішку у мене!
Билім (Євсєєва) Діна Ігорівна
Випускниця 2015 року, спеціальность 242 " Туризм " Журналістка та телеведуча на Телерадіокомпанії «Рось», Відеограф, власниця бренду «Morkovka Film» Під час навчання в університеті брала участь у різноманітних культурно-масових заходах, почала працювати в Телерадіокомпанії «Рось», була автором і ведучою програми про культурне життя міста Черкаси. У 2015- 2016 р працювала співачкою у Китаїі і отримала яскраві враження. З 2016 - Телерадіокомпанія «Рось» (нині «UA:Суспільне»). Вела студійну програму «Доброго ранку, Черкащино». «Прямі ефіри, зіркові гості, телемости з іншими каналами – це була хвилююча, але водночас фантастична робота. Наразі надаю послуги професійної відеозйомки, маю власний бренд "Morkovka Film". Окрім того, проводжу квести в реальності та квести на виїзді у розважальному закладі "Quest Park". Неймовірна вдячна моєму університету за цікаві насичені роки, за навчання, поради, сценічне життя, самореалізацію, за віру в мене і підтримку».
Лисиченко Сергій Сергійович
Випускник 2014 р., спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Працювати за спеціальністю почав ще у студентські роки (працював аніматором, ведучим свят, менеджером на радіо, а також у готельному комплексі Селена, брав участь у відкритті центрального ресторану Pasific Spoon; працював у 5* готелі «Харків Палац» (мережа Premier Hotel) під час проведення футбольного турніру Євро 2012. Після отримання диплому працював у Києві в декількох ресторанах преміум сегменту на посадах офіціанта, з подальшим кар'єрним ростом до менеджера ресторану. З 2020 року до призову у лави ЗСУ, працював в готельно-ресторанному комплексі Riverwood. Починав роботу менеджером ресторану, потім став банкетним менеджером комплексу.
Насідка Аліна Олександрівна
Заступниця керуючої готелем «Оптіма Черкаси», м. Черкаси. Випускниця 2019 р., спеціальність 242 Туризм. Основні етапи трудової кар’єри: - липень 2017 – екскурсовод у Національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка», с. Шевченкове, Звенигородського району, Черкаської області; - серпень 2018 – менеджер у туристичній фірмі «888ТУР», м. Черкаси; З квітня 2019 донині працює в готелі «Оптіма Черкаси» заступницею керуючої готелю «Оптіма Черкаси», Профіль на соц. мережу: alina_nasidka.
«За словами Конфуція – багато чого не зробиш, поки не вивчишся, але багато треба зробити, щоб навчитись. Дякую Національному університету ім. Б. Хмельницького, зокрема кафедрі туризму і готельно-ресторанної справи, за надану можливість навчатися та здобуті цінні знання, які приносять користь щодня».
Дяченко Ольга Сергіївна
Управляюча Reikartz Horizont Hotel в RHM Georgia Випускниця 2014 р., спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Основні етапи трудової кар’єри: Директор з Корпоративної Культури в Reikartz Hotel Group Управляюча готель «Optima» Черкаси в компании "Reikartz Hotels & Resorts" - Адміністратор ресторану в компании "Стумарi - кафе грузинської кухні, м.Черкаси" - Портьє в компании "Reikartz Hotels & Resorts"
Кислинський Олег Сергійович
Фахівець з управління продуктовою групою в компанії WINETIME (м.Київ) Випускник 2018 р., спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Основні етапи трудової кар'єри: інструктор з навчання персоналу в компанії "Macdonalds" (м.Черкаси) ; директор гастрономічної групи в компанії WINETIME; фахівець з управління продуктовою групою в компанії WINETIME (м.Київ).
Закутня (Коваленко) Аліна Олександрівна
Адміністратор готелю «Оптіма». Випускниця 2020 р., спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Працювати за спеціальністю почала одразу після закінчення навчання в університеті. З 2020 року працює адміністратором готелю «Оптіма» м. Черкаси.
Євона Аліна Сергіївна
Головний менеджер в курортному готелі Waldorf Astoria Lusail Doha, Катар. Випускниця 2015 р., спеціальності Туризм.
З 2016-2017 р почала працювала адміністратором в Reikartz Hotel Group. У 2017-2021р. працювала головним менеджером в Hilton Hotel Doha, Катар. З 2022 року працює головним менеджером в курортному готелі Waldorf Astoria Lusail Doha.
Шевченко Яна Іванівна
Адміністратор в ресторані "La Cosa Nostra" Випускниця 2016 р., спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Основні етапи трудової кар’єри: Адміністратор в ресторані "La Cosa Nostra" (м.Черкаси) Адміністратор в ресторані "Forest - м'ясний ресторан" (м.Черкаси)
Бабецька Маріанна Миронівна
Членкиня екіпажу авіакомпанії “Emirates airlines”. Випускниця 2015 року, спеціальності Туризм. Працювати почала одразу після закінчення навчання в університеті. «Університет - це чудовий старт для такої професії як бортпровідник, адже ми отримали знання про різні країни світу, вивчили англійську мову, отримали базові знання з різних наук, навики комунікації і соціальних зв'язків, які потрібні у сфері послуг».