
Босецька Надія Георгіївна
Дисципліни, що викладає:
Технологія продукції ресторанного господарства; Організація ресторанного господарства; Кухні народів світу; Організація обслуговування напоями
Професійний і науковий інтерес:
Кулінарне мистецтво, інноваційні технології у ресторанній галузі, кухні народів світу
Email: nadia.bosetska@gmail.com
Освіта:
Інженер-технолог, спеціальність «Технологія організації громадського харчування», Полтавський кооперативний інститут, 1979 рік.
Старший викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи
Почесні звання та нагороди
Список наукових публікацій
- Босецька Н.Г. Нові тренди в області ресторанної індустрії (підрозділ 6.10) / Н.Г. Босецька // Determinants of Innovation and Investment Development of Multi-Branch Entrepreneurship, Tourism and Hospitality Industry : collective monograph ; ed. by V.M. Yatsenko. – Nuremberg (Germany) : Verlag SWG imex GmbH, 2019. – P. 391–404.
- Босецька Н.Г., Красномовець В.А. "Екологізація підприємств ресторанної справи". Економіка сфери сервісу. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 2020. №1 (97).
- Босецька Н.Г., Бровенко Т.В., Перепелиця В.В. Практики здорового харчування: європейський досвід. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки», (1), 12-17.
- Босецька Н.Г., Кундєєва Г.О. Соціально-економічні аспекти організації харчування. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія «Економічні науки», № 1–2, 2022.
- Методичні рекомендації з виконання лабораторних робіт: "Технологія продукції ресторанного господарства", "Організація ресторанного господарства".