Засідання кулінарного гуртка “Кулінарне мистецтво і здорове харчування”
Викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького Надія Босецька керує кулінарним гуртком “Кулінарне мистецтво і здорове харчування”. Програма гуртка різноманітна, студенти самі пропонують теми занять і з задоволенням їх відвідують.
18 жовтня відбулося планове заняття, темою якого була «Кулінарна мандрівка Італією».
Італійська кухня популярна у всьому світі, адже страви готують тільки з якісних місцевих продуктів, на які багата ця країна. Під час заняття студенти приготували відомі національні страви Італії: піцу, лазанью, пасту з морепродуктами та розповіли багато цікавого про національні звички та вподобання італійців. Найбільше задоволення отримали від дегустації страв, які були приготовлені з любовʼю. Уміння смачно приготувати, гарно оформити та подати страви- це творчий процес. Головна мета роботи гуртка – формування творчих здібностей майбутніх фахівців спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та навичок для впровадження у практику.