Skip to content
Навчально-науковий інститут економіки і права
  • Головна
  • Портрет ННІ
    • Команда
    • Кафедри
      • Економіки та міжнародних економічних відносин
      • Моделювання економіки і бізнесу
      • Державно-правових дисциплін
      • Інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін
      • Обліку і фінансів
      • Підприємництва і маркетингу
      • Туризму та готельно-ресторанної справи
      • Менеджменту та державної служби
  • Студенту
  • Новини
  • Рада з якості освіти
  • Абітурієнту

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • Про нас
  • Викладачі
  • Спеціальності
  • Наукова діяльність
    • Науково дослідна робота кафедри
    • Наукові досягнення
    • Наукові гуртки
    • Матеріальне забезпечення ОП
    • Конференції кафедри
  • Центри туризму
    • Навчально-науковий центр молодіжного туризму
    • Науково-дослідний центр туризмології і екскурсознавства
  • Наші студенти
    • Студентське життя
    • Випускники
  • Новини кафедри
  • Анкетування
  • Обговорення ОП
  • Програма практики

Контакти

б-р Шевченка, 81, навчальний корпус № 1 каб. 421

kaf_t_08@ukr.net

Засідання кулінарного гуртка “Кулінарне мистецтво і здорове харчування”

18 Жовтня, 2024 Категорії: Наукові гуртки, Новини, Студентське життя

Викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького Надія Босецька керує кулінарним гуртком “Кулінарне мистецтво і здорове харчування”. Програма гуртка різноманітна, студенти самі пропонують теми занять і з задоволенням їх відвідують.
18 жовтня відбулося планове заняття, темою якого була «Кулінарна мандрівка Італією».
Італійська кухня популярна у всьому світі, адже страви готують тільки з якісних місцевих продуктів, на які багата ця країна. Під час заняття студенти приготували відомі національні страви Італії: піцу, лазанью, пасту з морепродуктами та розповіли багато цікавого про національні звички та вподобання італійців. Найбільше задоволення отримали від дегустації страв, які були приготовлені з любовʼю. Уміння смачно приготувати, гарно оформити та подати страви- це творчий процес. Головна мета роботи гуртка – формування творчих здібностей майбутніх фахівців спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та навичок для впровадження у практику.


Навігація

  • Головна
  • Команда
  • Студенту
  • Новини

Корисні посилання

  • Prometheus
  • Наукова бібліотека
  • Coursera
  • EdEra

Ми в соц. мережах

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Навчально-науковий інститут економіки і права
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
18031, м.Черкаси, бульв.Шевченка, 81, к. 225

Електронна пошта:
inst-econom-law@ukr.net
Телефон дирекції:
+38 (0472) 54-21-57

Copyright 2020