Вікторія Красномовець стала запрошеною професоркою Вищої школи економіки в Празі
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького вітає Вікторію Красномовець, кандидатку економічних наук, доцентку кафедри туризму і готельно-ресторанної справи, із важливим
Студенти долучилися до зустрічі з лідером індустрії гостинності Оксаною Середюк
У межах Business and Hospitality Management Olympiad, що реалізується DEC Education спільно зі Swiss Education Group (SEG, Швейцарія), студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» під керівництвом
Виїзна лекція з дисципліни “Організація ресторанного господарства”
Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ЧНУ ім. Б. Хмельницького разом з старшим викладачем кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Босецькою Н.Г. мали
Кулінарна подорож від Сходу до Заходу
30 жовтня 2025 року відбулося цікаве та пізнавальне заняття, присвячене знайомству з національними кухнями і традиціями Франції та Японії. Метою
Доцент Вікторія Красномовець – учасниця Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції
30 жовтня 2025 року відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації
Всеукраїнський форум профільних навчальних закладів індустрії гостинності «Нові тренди індустрії гостинності 2025-2026 рр.»
Нещодавно завідувач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Станіслава Пасєка взяла участь у Всеукраїнському форумі профільних навчальних закладів індустрії гостинності «Нові тренди
Колектив ННІ економіки і права долучився до написання Диктанту національної єдності
27 жовтня 2025 року, у День української писемності та мови, колектив Навчально-наукового інституту економіки і права традиційно долучився до написання
Заняття кулінарного гуртка «Кулінарне мистецтво та здорове харчування»
Тема заняття. Подорож до Грузії через смак. 22 жовтня студенти 2 курсу, спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького
Приготування кондитерських виробів на лабораторних заняттях студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа”
Студенти 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа” на лабораторному занятті з дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства” мали змогу практично закріпити знання,
27 вересня – Міжнародний День туризму
День туризму традиційно кафедра туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відзначає у неформальних навчально-пізнавальних мандрівках, поєднуючи