Викладачі кафедри пройшли онлайн-навчання «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства»
Викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Дроботова Марина Володимирівна к.е.н, доцент і Босецька Надія Георгіївна старший викладач успішно пройшли онлайн-навчання «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства». По завершенню навчання, склали іспит і отримали іменні сертифікати.
Програма була спеціально розроблена для працівників сфери HoReCa (ресторани, кафе, бари, їдальні) та невеликих виробництв (пекарні, кондитерські та інші цехи) і була адаптована до системи НАССР (системи управління безпечністю харчових продуктів).
Отримані знання викладачі застосовуватимуть у навчальному процесі. Це забезпечить підвищення професійної майстерності при викладанні таких дисциплін: «Технологія приготування продукції ресторанного господарства», «Ресторанна справа», «Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства» при реалізації Освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»