Гостьова лекція «Овочі та гриби в кулінарії: харчова цінність, асортимент та технологія приготування страв»

10 березня доктор філософії Джога Ольга Валентинівна, доцент кафедри технологій та організацїі туризму і готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини провела гостьову лекцію для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.
Ольга Валентинівна розповіла про корисні властивості овочів та грибів, способи термічної обробки для збереження їхньої поживної цінності, а також про правильне поєднання цих продуктів для створення смачних і збалансованих страв.
Особливу увагу було приділено сучасним методам приготування овочевих страв, що дозволяють зберегти максимум корисних речовин. Під час презентації студенти дізналися про незвичайні та цікаві технології, які здатні здивувати навіть найвибагливіших гурманів.
Лекція була змістовною та цікавою, студенти залишилися задоволеними!