Skip to content
Навчально-науковий інститут економіки і права
  • Головна
  • Портрет ННІ
    • Команда
    • Кафедри
      • Економіки та міжнародних економічних відносин
      • Моделювання економіки і бізнесу
      • Державно-правових дисциплін
      • Інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін
      • Обліку і фінансів
      • Підприємництва і маркетингу
      • Туризму та готельно-ресторанної справи
      • Менеджменту та державної служби
  • Студенту
  • Новини
  • Рада з якості освіти
  • Абітурієнту

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • Про нас
  • Викладачі
  • Спеціальності
  • Наукова діяльність
    • Науково дослідна робота кафедри
    • Наукові досягнення
    • Наукові гуртки
    • Матеріальне забезпечення ОП
    • Конференції кафедри
  • Центри туризму
    • Навчально-науковий центр молодіжного туризму
    • Науково-дослідний центр туризмології і екскурсознавства
  • Наші студенти
    • Студентське життя
    • Випускники
  • Новини кафедри
  • Анкетування
  • Обговорення ОП
  • Програма практики

Контакти

б-р Шевченка, 81, навчальний корпус № 1 каб. 421

kaf_t_08@ukr.net

Майбутні фахівці готельно-ресторанної справи здобувають практичні навички в технологічних лабораторіях

12 Березня, 2024 Категорії: Новини, Студентське життя

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», яку веде старша викладачка Надія Босецька, мають можливість студентам проявити свої здібності в технологічній лабораторії.

Тут вони проявляють свою фантазію, відпрацьовують техніку приготування страв і виробів. Під час проведення лабораторного заняття «Способи нарізання овочів та приготування овочевих страв» першокурсники старанно готували, ділилися творчими задумами. Лабораторні заняття впливають на розвиток пізнавальної та творчої активності, сприяють підвищенню інтересу до обраної професії. Під час дегустації кожен студент ділиться особливостями приготування своєї страви.

Деякі студенти поєднують навчання і роботу в ресторанних закладах Черкас. Серед них і студент другого курсу Олексій Швець самостійно готує українські та європейські сніданки в одному з ресторанів. Це досвід, який студенти здобувають під час навчання. На сьогодні є високий попит фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на ринку праці, тому всі випускники мають змогу працевлаштуватися у готельних і ресторанних закладах регіону та України.


Навігація

  • Головна
  • Команда
  • Студенту
  • Новини

Корисні посилання

  • Prometheus
  • Наукова бібліотека
  • Coursera
  • EdEra

Ми в соц. мережах

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Навчально-науковий інститут економіки і права
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
18031, м.Черкаси, бульв.Шевченка, 81, к. 225

Електронна пошта:
inst-econom-law@ukr.net
Телефон дирекції:
+38 (0472) 54-21-57

Copyright 2020