Skip to content
Навчально-науковий інститут економіки і права
  • Головна
  • Портрет ННІ
    • Команда
    • Кафедри
      • Економіки та міжнародних економічних відносин
      • Моделювання економіки і бізнесу
      • Державно-правових дисциплін
      • Інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін
      • Обліку і фінансів
      • Підприємництва і маркетингу
      • Туризму та готельно-ресторанної справи
      • Менеджменту та державної служби
  • Студенту
  • Новини
  • Рада з якості освіти
  • Абітурієнту

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • Про нас
  • Викладачі
  • Спеціальності
  • Наукова діяльність
    • Науково дослідна робота кафедри
    • Наукові досягнення
    • Наукові гуртки
    • Матеріальне забезпечення ОП
    • Конференції кафедри
  • Центри туризму
    • Навчально-науковий центр молодіжного туризму
    • Науково-дослідний центр туризмології і екскурсознавства
  • Наші студенти
    • Студентське життя
    • Випускники
  • Новини кафедри
  • Анкетування
  • Обговорення ОП
  • Програма практики

Контакти

б-р Шевченка, 81, навчальний корпус № 1 каб. 421

kaf_t_08@ukr.net

Обговорення ОП зі здобувачами вищої освіти

20 Червня, 2023 Категорія: Новини

Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи в кінці кожного навчального року проводить зустрічі з стейкхолдерами (студентами, роботодавцями, випускниками, академічними спільнотами) з приводу удосконалення Освітніх програм, за якими навчаються студенти. Завідувач кафедри туризму і ГРС д.е.н., професор Пасєка С.Р. наголосила на важливості і актуальності вивчення думки студентів, випускників щодо привабливості і якості освітніх програм, з метою їх удосконалення.

Кафедра має дві Освітні програми: «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа». Цьогорічна зустріч відбувалася у Лабораторі барної справи, де студенти 3 і 4 курсу у жвавому обговоренні освітніх компонентів (дисциплін) висловлювали свої пропозицій щодо їх покращення. Так, Колісник Анастасія для дисципліни «Технологія приготування продукції ресторанного господарства» запропонувала ввести додатковий модуль вивчення сучасних рецептів, методик і технологій приготування страв, формування концепцій меню авторської кухні, форми подачі страв. Миколенко Карина запропонувала у ОК «Менеджмент у сфері гостинності» більше уваги приділяти комунікаційному менеджменту, зокрема, темам комунікацій під час обслуговування клієнтів та вирішення конфліктів з ними.

Черниш Діана запропонувала збільшити практичні можливості набуття компетенцій роботи із засобами автоматизації роботи ресторанів – POS-термінали, програмне забезпечення (r_keeper ) та інше.

Ці пропозиції здобувачів вищої освіти обов’язково будуть враховані у наступному навчальному році.


Навігація

  • Головна
  • Команда
  • Студенту
  • Новини

Корисні посилання

  • Prometheus
  • Наукова бібліотека
  • Coursera
  • EdEra

Ми в соц. мережах

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Навчально-науковий інститут економіки і права
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
18031, м.Черкаси, бульв.Шевченка, 81, к. 225

Електронна пошта:
inst-econom-law@ukr.net
Телефон дирекції:
+38 (0472) 54-21-57

Copyright 2020