Skip to content
Навчально-науковий інститут економіки і права
  • Головна
  • Портрет ННІ
    • Команда
    • Кафедри
      • Економіки та міжнародних економічних відносин
      • Моделювання економіки і бізнесу
      • Державно-правових дисциплін
      • Інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін
      • Обліку і фінансів
      • Підприємництва і маркетингу
      • Туризму та готельно-ресторанної справи
      • Менеджменту та державної служби
  • Студенту
  • Новини
  • Рада з якості освіти
  • Абітурієнту

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • Про нас
  • Викладачі
  • Спеціальності
  • Наукова діяльність
    • Науково дослідна робота кафедри
    • Наукові досягнення
    • Наукові гуртки
    • Матеріальне забезпечення ОП
    • Конференції кафедри
  • Центри туризму
    • Навчально-науковий центр молодіжного туризму
    • Науково-дослідний центр туризмології і екскурсознавства
  • Наші студенти
    • Студентське життя
    • Випускники
  • Новини кафедри
  • Анкетування
  • Обговорення ОП
  • Програма практики

Контакти

б-р Шевченка, 81, навчальний корпус № 1 каб. 421

kaf_t_08@ukr.net

Студенти першого курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і  рекреація» в рамках навчальної практики «Вступ до фаху» ознайомилися з діяльністю ресторанних закладів м. Черкаси

6 Грудня, 2024 Категорія: Новини

Студенти першого курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і  рекреація» в рамках навчальної практики «Вступ до фаху» разом із викладачами кафедри Туризму і готельно-ресторанної справи доцентом   Інною Кочумою та старшим викладачем  Надією Босецькою ознайомилися з діяльністю ресторанних закладів м. Черкаси.

    Ресторан «Соборний» вразив своїм вишуканим інтер’єром та високим рівнем гостинності.  У розпорядженні гостей є дві бенкетні зали, де вечорами звучить жива музика, а також загальний зал із караоке для любителів співу. Страви української та європейської кухні, приготовлені за старовинними рецептурами створюють затишну атмосферу для святкування.

     Ресторан «Вано» спеціалізується на приготуванні автентичних грузинських національних страв, дарує відчуття грузинської гостинністі,  має відкриту кухню, коли гості можуть спостерігати за процесом приготування     страв. Інтер’єр закладу доповнений національними грузинськими  елементами, які створюють затишну й автентичну атмосферу.  

  « La Kosa Nostra» – заклад, що об’єднує ресторан і піцерію  та має терасу і літній майданчик. Тут гостей обслуговують офіціанти у формі італійських гангстерів і американської поліції 30-х років минулого століття, а меню поєднує страви української та італійської кухні. Приємно зазначити, що адміністратором цього підприємства є наша випускниця Лях Аміна.

  Ресторан «Residence» –  перший заклад у місті, який працює виключно з місцевими і сезонними продуктами. У меню представлені страви з свіжих продуктів  приготованих у поєднанні сучасних технологій з традиційними рецептурами. Має великий основний зал, літній майданчик і дегустаційний зал, призначений для презентації нових страв, локальних продуктів, вин та проведення майстер-класів. Інтер’єр ресторану виконано в сучасному стилі з використанням матеріалів, меблів, декору та посуду українських виробників.

Керівники та адміністратори кожного закладу провели екскурсії, розповіли про концепції, особливості роботи та поділилися професійними порадами. Вони також відповіли на всі запитання студентів, сприяючи кращому розумінню специфіки майбутньої професії.

Щиро дякуємо працівникам закладів за теплий прийом і можливість зануритися у світ гостинності, який надихає на професійний розвиток.


Навігація

  • Головна
  • Команда
  • Студенту
  • Новини

Корисні посилання

  • Prometheus
  • Наукова бібліотека
  • Coursera
  • EdEra

Ми в соц. мережах

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Навчально-науковий інститут економіки і права
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
18031, м.Черкаси, бульв.Шевченка, 81, к. 225

Електронна пошта:
inst-econom-law@ukr.net
Телефон дирекції:
+38 (0472) 54-21-57

Copyright 2020