Участь у роботі міжнародного круглого столу

25 січня 2023 року відбувся ІІ Міжнародний круглий стіл на тему «Розумне споживання в ресторанній індустрії», в якому взяли участь доценти кафедри Красномовець В. А. та Дроботова М. В. Круглий стіл англійською мовою з участю іноземних учасників було організовано при кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій. Захід об’єднав понад 70 учасників з України, Швейцарії, Азейбарджану, Хорватії та інших країн. Було обговорено актуальні питання сучасного етапу розвитку ресторанної галузі в Україні, визначено вплив на галузь військових дій. Іноземні учасники порушили актуальні питання розвитку галузі: доктор Соня Коніг (Швейцарія) проаналізувала розробки спеціальних методик щодо визначення рівня відповідального споживання (sustainable consumptions) харчових продуктів; доктор Ірина Гріненко (Україна) обговорила можливі шляхи використання лікарських рослин в харчових технологіях; Марко Юкіч (Хорватія) презентував дослідження про відповідальне споживання хлібу.
