Skip to content
Навчально-науковий інститут економіки і права
  • Головна
  • Портрет ННІ
    • Команда
    • Кафедри
      • Економіки та міжнародних економічних відносин
      • Моделювання економіки і бізнесу
      • Державно-правових дисциплін
      • Інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін
      • Обліку і фінансів
      • Підприємництва і маркетингу
      • Туризму та готельно-ресторанної справи
      • Менеджменту та державної служби
  • Студенту
  • Новини
  • Рада з якості освіти
  • Абітурієнту

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

  • Про нас
  • Викладачі
  • Спеціальності
  • Наукова діяльність
    • Науково дослідна робота кафедри
    • Наукові досягнення
    • Наукові гуртки
    • Матеріальне забезпечення ОП
    • Конференції кафедри
  • Центри туризму
    • Навчально-науковий центр молодіжного туризму
    • Науково-дослідний центр туризмології і екскурсознавства
  • Наші студенти
    • Студентське життя
    • Випускники
  • Новини кафедри
  • Анкетування
  • Обговорення ОП
  • Програма практики

Контакти

б-р Шевченка, 81, навчальний корпус № 1 каб. 421

kaf_t_08@ukr.net

Всеукраїнський форум профільних навчальних закладів індустрії гостинності  «Нові тренди індустрії гостинності 2025-2026 рр.»

28 Жовтня, 2025 Категорія: Новини

Нещодавно завідувач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Станіслава Пасєка взяла участь у Всеукраїнському форумі профільних навчальних закладів індустрії гостинності «Нові тренди індустрії гостинності 2025-2026 рр.», який проходив на базі готелю «Надія» у м. Івано-Франківськ.

Модератором заходу був Юрій Опанащук – Голова асоціації готельних об’єднань та готелів міст України. Головною ідеєю заходу були теми пов’язані з Інноваціями в гостинності (діджитал, штучний інтелект, HR, сервіс та маркетинг).  У заході взяли участь переможці численних всеукраїнських і міжнародних конкурсів барної справи фуд-дизайну та фудстайлінгу (food styling – стилізація їжі). Фудстайлінг – це мистецтво підготовки їжі до фотосесії. Задача фудстайлінгу – зробити з їжі витвір мистецтва, створити апетитний образ страви для фото, щоб дивлячись на нього, клієнт практично відчув смак і одразу захотів купити.

В програмі форуму були виступи готельєрів та рестораторів, викладачів ЗВО Києва, Івано-Франківська, Рівного, Дніпра, Запоріжжя.  У виступах практиків прозвучало, що головною місією сучасних готелів має бути бажання створювати простір, де люди почуваються як вдома: з якісною кухнею, атмосферою та теплом. 

Цей захід був дуже важливим з точки зору підвищення кваліфікації, оскільки дав змогу познайомитися з сучасними досягненнями практиків у цій сфері, з можливостями інноваційних рішень, які мають бути впроваджені у навчальний процес для здобувачів спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг.


Навігація

  • Головна
  • Команда
  • Студенту
  • Новини

Корисні посилання

  • Prometheus
  • Наукова бібліотека
  • Coursera
  • EdEra

Ми в соц. мережах

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Навчально-науковий інститут економіки і права
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
18031, м.Черкаси, бульв.Шевченка, 81, к. 225

Електронна пошта:
inst-econom-law@ukr.net
Телефон дирекції:
+38 (0472) 54-21-57

Copyright 2020