Засідання кулінарного гуртка “Кулінарне мистецтво і здорове харчування”

Викладач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького Надія Босецька керує кулінарним гуртком “Кулінарне мистецтво і
Лабораторне заняття з дисципліни “Технологія продукції ресторанного господарства”

Студенти спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” вивчають дисципліну “Технологія продукції ресторанного господарства” і під час лабораторних занять закріплюють теоретичні знання та набувають
Кафедра туризму і готельно-ресторанної справи взяла участь у презентації нової туристичної локації «Совин Яр»

Нещодавно кафедра туризму і готельно-ресторанної справи взяла участь у презентації нової туристичної локації-архітектурно-ландшафтного етнографічного комплексу «Совин Яр» у селі Водяники Звенигородського району.
Тимбілдінг ННІ економіки і права на базі відпочинку «Сокирно»

27 вересня база відпочинку ЧНУ імені Богдана Хмельницького в Сокирно обʼєднала студентів і викладачів ННІ економіки і права на спільному
Вітаємо випускників з отриманням дипломів першого бакалаврського рівня!

3 липня 2024 року відбулось урочисте вручення дипломів бакалаврам спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм». Цьогоріч кафедра пишається потужним випуском, що налічує 42 здобувачів. Більшість із студентів
Вітаємо студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» з успішним проходженням Державної атестації!

42 студентів завершили своє навчання у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького! Студенти успішно здали державний іспит і захистили кваліфікаційні роботи. Найкращі
Студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа здають атестаційний екзамен

«Виробнича фахова практика»

Щорічно студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького проходять практику у готельних і ресторанних закладах Черкас. Так,
Засідання наукового гуртка «Туризмологія: наука і практика

14 травня, в рамках відзначення Днів науки, кафедра туризму і готельно-ресторанної справи провела засідання наукового гуртка «Туризмологія: наука і практика»,
Важлива складова підготовки фахівців у сфері готельної сфери – виїзні практичні заняття

Відповідно до даних American Hotel & Lodging Association (AHLA), у 2022 році 87% готелів відчували нестачу персоналу. Подібна тенденція зберігалася